Veel gestelde vragen

Onderstaand vind u de veel gestelde vragen over Billy & Bicky.

Billy & Bicky zijn twee kinderen die erg graag samen sporten. Ze houden van actief bezig zijn en willen graag nieuwe sporten ontdekken. De drinkpakjes van Billy&Bicky.nl geven ze extra energie om lekker te bewegen!

In Billy & Bicky multivitaminen zit appel, sinaasappel, banaanpuree, mango, guave, abrikoos, perzik, passievrucht, ananas en limoen. Ook is Billy & Bicky verkrijgbaar in sinaasappel en appel smaak.

Vitamines zijn voedingstoffen die het lichaam zelf niet kan maken. Het lichaam moet ze krijgen uit eten en drinken. Zo zitten er bijvoorbeeld in het multivitaminen drinkpakje van Billy en Bicky extra vitaminen C, B3, B5, B6, B1, B9, B7 en B12. Vitamine B zorgt ervoor er energie uit voeding vrij komt en dat je minder vermoeid bent en vitamine C verhoogd je weerstand. 

Vitamines | Voedingscentrum

Nee.

Zoetstoffen zijn hulpstoffen die worden toegevoegd aan het drankje om het drankje zoeter te maken.

Nee.

E-nummers zijn stoffen die worden toegevoegd aan producten om de eigenschappen van deze producten te verbeteren. Gelukkig zijn deze helemaal niet schadelijk!  Alle E-nummers die gebruikt worden in de Billy & Bicky drinkpakjes zijn goedgekeurd door de Europese Commissie.

Aroma’s zijn smaak- en geurversterkers waarmee producten lekkerder worden gemaakt. Aroma’s zijn niet slecht voor je gezondheid en worden streng gecontroleerd door de Europese Unie.

Er zitten 35 calorieën per 100ml in een Billy & Bicky drinkpakje. Kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud mogen gemiddeld 1.400 calorieën per dag binnen krijgen. In elk drinkpakje zit maar liefst 200ml aan fruitdrink van concentraat.

Billy & Bicky drinkpakjes zijn 100% glutenvrij.

Je kan contact opnemen via het contact formulier via de website.

Ongeopende Billy & Bicky drinkpakjes zijn één jaar houdbaar. Billy & Bicky adviseren om direct na openen het drinkpakje op te drinken, koud het allerlekkerst!